Veelgestelde vragen

Wie is ‘Stichting Handjes Wassen’?

De Stichting is een initiatief van Boudewijn Roest, papa van twee dochters, die samen met een club jonge enthousiaste mensen inhoud heeft gegeven aan Handjes Wassen en aan Drup en Zepi. De stichting blijft ook na de Coronamaatregelen bestaan en wil de hygiëne bij kinderen stimuleren. Hier in Nederland, maar straks ook in andere landen waar het misschien nog wel harder nodig is. Heeft u goede ideeën, laat ze dan vooral aan ons weten!

Mag ik de content van de pagina gratis en voor niets gebruiken?

Je mag de content gebruiken, zolang het maar niet commercieel gebruikt wordt. De rechten van de content van de pagina blijven ten alle tijden eigendom van de Stichting Handjes Wassen. Bij twijfel, kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Is er lesmateriaal beschikbaar?

Wij zijn momenteel hard bezig met het lesmateriaal. Zo gauw het klaar is, maken we het direct beschikbaar op deze site. Wil je op de hoogte worden gehouden, laat dan hier je gegevens achter, dan krijg je een berichtje als het beschikbaar is.Mocht je zelf ideeën hebben, dan zijn die meer dan welkom.

Kan iemand voorlichting komen geven?

Momenteel zijn we druk bezig om een team samen te stellen wat op locatie voorlichting kan geven. Wij willen zoveel mogelijk informatie via deze website verspreiden. Mis je informatie, laat het ons dan weten via het contactformulier

Kan ik stage lopen/een opdracht doen voor mijn studie?

Jazeker! Stuur je CV naar info@handjeswassen.nl. Let op: Wij hebben beperkte ruimte, dus kunnen we niet iedereen een stage aanbieden. Opdrachten of onderzoeken die je alleen, of met je projectgroep, wilt uitvoeren zijn altijd welkom.

Kan ons bedrijf iets voor de stichting betekenen?

Vast wel! We vinden het leuk om samen te werken met enthousiaste partners! Neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen. Misschien kunnen wij iets voor elkaar betekenen.

Ik heb een leuk idee voor de stichting. Waar kan ik mij melden?

Wij zijn dol op leuke en creatieve ideeën! Stuur ze naar ons via het contactformulier, dan kijken wij of we iets met jouw idee kunnen doen. Wil je het ons liever persoonlijk bespreken, bel dan even.

Heb je andere vragen? Stel ze dan hier